У Зеленського формують новий список контрабандистів – хто потрапить з Закарпаття

квітня 15 / 2021

"Рада національної безпеки та оборони буде впроваджувати санкції до другої частини контрабандистів. Застосовуватися санкції будуть до 12 осіб – фізичних та юридичних. І це теж не фінал. За ці 30 років у нас – просто пласт контрабандистів. Таке відчуття, що це – як окрема професія. Але держава не робила таке державне замовлення. Ми бачимо, хто з контрабандистів має скільки паспортів, скільки громадянств, багато з них мають 2-3 громадянства. З цим питанням ми розберемося швидко» - заявив Володимир Зеленський, після чергового засідання РНБО.

«Новини Закарпаття», попросили прокоментувати дану заяву людину, яка просила себе не називати, але більш, як компетентна в цьому питанню.
«Думаю, що більше в санаційний список контрабандистів ніхто із Закарпаття не потрапить. Наразі стоїть питання про ввіз контрабанди в Україну, а не до Європи, а закарпатській контрабандисти у більшості «експортери», а не імпортери. Тому їх «робота» більше турбує ЄС, а не Україну і фактично економічній безпеці України, вони не загрожують. Стосовно італійських «бусиків» то це мілкота біля контейнеровозів в Одесі».

Нагадаємо, що Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України ввів санкції у відношенні топ-10 контрабандистів країни. До їх числа увійшов і президент футбольного клубу «Минай» Валерій Пересоляк.

Наразі став відомий попередній список осіб, які потрапили під санкції на засіданні РНБО 15 квітня 2021 року:

Куршутов Сєяр Османович
Черепинський Олександр Юхимович
Кукоба Едуард Якович - Закарпаття.
Доронін Олег Володимирович
Мелконян Тигран Сасунікович
Полуситок Володимир Михайлович
Амінєв Денис Марселович
Сердюк Сергій Павлович
Грібанов Михайло Олександрович
Попов Андрій Юрійович
Богданов Олег Валерійович
Дворак Юрій Миколайович
Категорія : Політика


Залишити Коментар