У Рахові відбулися засідання постійних комісій та засідання сесії райради (ФОТО)

січня 16 / 2021
У Рахові відбулися засідання постійних комісій та засідання сесії райради (ФОТО)
Відповідно до розпорядження голови Рахівської районної ради Діани Бабинець, сьогодні, 15 січня 2020 року, у залі засідань Рахівської районної ради відбулося друге пленарне засідання третьої (позачергової) сесії районної ради VIII скликання.

З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень, вчора 14 січня 2020 року, у малому залі засідань Рахівської районної ради, розпочали свою роботу постійні комісії та президія Рахівської районної ради.

На сесії були присутні в.о. голови Рахівської райдержадміністрації Віктор Турок, голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів РДА, керівники медичних установ, представники преси.

Пленарне засідання проходило з дотриманням всіх вимог карантинних норм, депутати в залі перебували в захисних медичних масках.

Розпочалося пленарне засідання з хвилини мовчання в пам'ять про колишнього депутата Рахівської районної ради Ярослава Тулайдана та всіх загиблих на сході України.

Прийнявши порядок денний та регламент сесії, депутати перейшли до обговорення й ухвалення рішень, що були попередньо розглянуті та затверджені постійними комісіями та президією районної ради.

Серед питань порядку денного депутати одноголосно схвалили звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, щодо зниження тарифів на електроенергію.

На завершення голова районної ради Діана Бабинець подякувала депутатам за плідну працю та конструктивні пропозиція, які відображені у прийнятих рішеннях.
Категорія : Політика


Залишити Коментар