Боні та Клайд Ужгородської міськради — одіозні Полтавцева та Приходько разом подорожують Європою

січня 15 / 2021
Днями на телеграм-каналі ужгородського журналіста Віталія Глаголи вийшло чергове розслідування про корупцію в стінах міської ради обласного центру.

У відеосюжеті журналіст розповідає про схему з комунальним майно. Мова про заволодінням в оренду автобусною зупинкою на проспекті Свободи, що знаходиться навпроти автовокзалу.

У розслідуванні журналіст розповідає про те, як чиновники навчилися хитрувати навіть через незалежну систему Prozorro, чому місто неохоче рекламує об’єкти для оренди та хто отримує зиск зі схем з комунальним майно.

Очолює профільне корупційне управління майном міста одіозна Тетяна Полтавцева. Раніше жінку вже затримували на хабарі, але вона і далі продовжує працювати у міськраді й опікується майном міста.

Словом, цікавий сюжет про чергову схему в місцевій раді Ужгорода.



Декілька годин після цього мережа фейкових акаунтів почала «розганяти» інформацію про Віталія Глаголу. Нібито журналіст-розслідувач корупції і сам по вуха у злодіяннях, адже, за інформацією ботів, чоловік оформляє на себе землю в Оноківській ОТГ.

Як вияснилося, Віталій Глагола та його родина довгий час проживали в селі Оноківці, на загальних правах чоловік написав заяву до сільської ради з проханням отримання земельної ділянки, проте, як Віталію так само як його дружині і десяткам тисяч закарпатців по всій області було відмовлено у згадуваному клопотанні.

Відповідний пост з публікацією документа про відмову сьогодні у соцмережі ФБ опублікував Віталій Глагола.


За інформацією з стін Оноківської ОТГ, відомо, що копії відповідних «провокативно-сенсаційних» документів були отримані на прохання такого собі Ростислава Приходько, який за минулої каденції Андріїва отримав прізвисько «міні-мер» та неодноразово був помічений в компанії згадуваної Полтавцевої в позаробочий час.


Зараз чоловік також є депутатом Оноківської ТГ від партії «Слуга народу». При цьому Приходько залишився радником мера Ужгорода.

Ростислав Приходько — серйозний гравець на ринку зовнішньох реклами. За каденції Андріїва його фірма «ВіпАвтоРеклама» отримала найбільшу кількість дозволів на встановлення рекламних конструкцій — білбордів, брандмауерів та сіті лайтів.

Погодження процедури дозволів та встановлення бордів проходить через виконком міськради та згадуване управління комунального майна, яке очолює Тетяна Полтавцева.

До слова, ужгородські Боні і Клайд працюють не тільки в стінах міської ради.

Разом, на автомобілях марки BMW 750 LI, Audi A6, Skoda Superb та Mercedes-benz Vito 116 Ростислав та Тетяна неодноразово пересікали кордон України у напрямку Угорщини.

Тиждень разом провели чиновники у період з 24 по 30 березня 2019 року, разом вони перетинали КПП «Лужанка» на Mercedes-benz Vito 116.

24 жовтня 2019 року вони виїхали з України в Угорщину через ПП «Дзвінкове» та повернулися разом на Україну через два дні — 26 жовтня.

7 січня 2020 року правоохоронці зафіксували в’їзд в Україну автівки Skoda Superb в якій подорожували Приходько та Полтавцева. Відсутність інформації про виїзд з України у цей період може також свідчити про наявність угорських паспортів в ужгородських чиновників.


19 лютого 2020 року так само виїхали через Дзвінкове та повернулися через «Лужанку», проте цього разу відпочинок чи то відрядження затягнулися до 23 числа — на 5 днів.

Як бачимо, для спільних поїздок ужгородські чиновники обирали переважно менш примітні пункти пропуску — Лужанку та Дзвінкове, де вірогідність зустріти знайомих значно менша ніж на КПП «Тиса» (Чоп).



За 2019-2020 вони їздили разом 8 разів на різних авто. Але потім, через карантин і закриті кордони, їм довелось ховатись в різних місцях вже в Україні.

Потуги Ростислава захистити Тетяну й справді можна назвати лицарськими, проте на кожну брехню та наклеп ужгородських чиновників може бути протидія громадськості та мас-медіа.


Повідомляє - Закарпатська правда.
Категорія : Політика


Залишити Коментар