ЦВК встановила результати виборів депутатів деяких місцевих рад, сільських, селищних та міських голів

жовтня 31 / 2020
Центральна виборча комісія встановила результати місцевих виборів з виборів депутатів 64 місцевих рад у 23 регіонах, окрім того, визнано обраними 84 голів також у 23 областях.

Про це повідомляє пресслужба Центральної виборчої комісії.

ЦВК встановила результати виборів депутатів деяких місцевих рад, сільських, селищних та міських голів
«За інформацією, яка надійшла до Секретаріату Центральної виборчої комісії від територіальних виборчих комісій та розміщена на офіційному вебсайті ЦВК, станом на 16:00 30 жовтня 2020 року встановлено результати місцевих виборів з виборів депутатів 64 місцевих рад (8 — міських, 15 — селищних, 41 — сільської) у 23 регіонах. Окрім того, визнано обраними 84 голів (20 — міських, 17 — селищних, 47 — сільських) також у 23 областях», — резюмували у відомстві.

У ЦВК зазначили, що досі не отримали протоколів з деяких виборчих дільниць Вінницької та Одеської області.



«Разом з тим станом на сьогодні тривають процеси уточнення протоколів про підрахунок голосів виборців окремих ДВК та проведення повторного підрахунку голосів виборців окремими територіальними виборчими комісіями на підставі відповідних рішень», відзначили у пресслужбі.

Також у ЦВК зазначили, що відбувається передача протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних та обласних рад від ТВК територіальних громад (сільських, селищних, міських) до районних та обласних територіальних виборчих комісій.

Пресслужба відзначила, що районні ТВК прийняли 682 таких протоколи, що становить понад 45,4% від загальної кількості протоколів, які мають бути отримані. Своєю чергою обласні ТВК прийняли 503 протоколи (понад 36,8%).
Категорія : Політика


Залишити Коментар