Як активіст-вбивця та кандидатка від Зе в облраду «переконують» ромів голосувати

жовтня 22 / 2020

Вечером, 21 жовтня в селі Великі Ком’яти Виноградівського району відбулася дивна зустріч місцевих кандидатів в депутати від партії «Слуга народу» з ромською громадою.

Як видно на відео, участь в заході взяла кандидатка від «Слуги народу» в обласну раду Наталія Костелеба, її син Валентин Веремчук та так званий активіст партії «Слуга народу», колишній судимий за організацію пограбування з вбивством своєї родички, Сергій Волошин.



На початку відеоролика чітко чути як кандидатка від Слуги народу переконує ромів проголосувати за ексрегіонала Івана Бушка, який балотується на очільника Виноградівської ОТГ.



При цьому чиновниця та її кум Сергій Волошин в голос називають імена кураторів-кандидатів на виборчій дільниці, які, вочевидь, займатимуться фальсифікацією виборів та організацією голосів від ромського населення для партії «Слуга народу», зокрема для Наталії Костелеби, її сина Валентина, який балотується до Виноградівської ОТГ від СН та самовисуванця Івана Бушка.



Далі - уривки зі згадуваної зустрічі.

Наталія К-В: Я думаю, що Юрій Ласло, або хтось із нас буде там на дільниці… І Міша Хрипта буде там на дільниці

Сергій Волошин: До Міші подходите тоже можете всьо уточнити..

Наталія К-В:
Перед тим як будете йти голосувати, найдіть Мішу, най вам ще раз показує, бо вибори дуже тяжкі…

Після цього кандидатка від Слуги народу починає переконувати голосувати за Бушка:

Послухайте щи єден важливий нюанс. Чого ми вам кажеме Бушко іде на голову ОТГ. Ви знаєте шо уже у нас голови села як такого не буде. Буде в нас староста. Айбо він староста вже не буде мати печатки. Усі документи буде завіряти голова ОТГ. Тому просто вам кажу, що вам треба зараз вам усім обов’язково підтримати на голову ОТГ Бушка Івана Івановича, бо нам потім із ним робити, працювати.

Пізніше в діалог вступає син Наталії Костелеби-Веремчук - Валентин Веремчук, який працює в Закарпатській ОДА:

Наша команда, то іде Костелеба Веремчук Наталія, всі знаєте, вона йде в обласну раду, обласним депутатом. Її бюлетень буде синього кольору. Вона буде в партії під номером сім, її номер особистий буде №4. Потім у нас іде у Берегівську районну раду, наш кандидат від нашої команди Хрипта Михайло. Всі його знаєте добре. В любий момент можете підійти до нього, звернутися…. Його бюлетень буде зеленого кольору. Восьмий номер його. Мій бюлетень, я йду у Виноградівську ОТГ, мій бюлетень жовтого кольору. Мій особистий номер 3. Наш кандидат який іде на голову ОТГ Іван Бушко, другий номер в списку в рожевому бюлетні.

Наталія К-В: Ви мені повічте, заслужала я оби ви за мене проголосували? Дякую. Я вам дуже щиро вдячна. Кілько раз я не йду на вибори, я постійно ся до вас звертаву.

Причиною нічної зустічі стали вкрай низькі рейтинги «Слуг Народу» на Виноградівщині, зокрема - кандидата на голову у Виноградівську ОТГ Івана Бушка. Через це команда з числа Наталії Костелеби, її сина, кума Сергія Волошина та кандидата в райраду Михайла Хрипти вдалася до роботи з ромським населенням.

Зустріч відбулася поруч з магазином, що належить Михайлу Хрипті. Під час агітації на вулиці зупинялися й інші жителі села, які помітили у діях Слуг Народу ознаки підкупу. У зв’язку з цим небайдужі селяни викликали поліцію, а Костелеба-Веремчук екстренно розігнала збори з ромами.

Спостерігаючи на тандем Зе!Матері та Зе!Сина, які балотуються від однієї партії до обласної та місцевої ради, гріх не згадати слова керівництва монопартії на з’їзді «Слуг народу» в Ужгороді, щодо відсутності сімейних зв’язків у партійних списках партії.
Категорія : Політика


Залишити Коментар