ЗЕ-команда на Виноградівщині використовує чужі заслуги задля власного піару

жовтня 08 / 2020

Основним проблемним питанням Виноградівського району та загалом Закарпатської області є вирішення питання поводження із твердими побутовими відходами. Вже майже рік, завдячуючи недолугому керуванню у Виноградівській РДА Н. Костелеби-Веремчук, вивіз сміття із населених пунктів не здійснюється. Тут варто зупинитися більш детально, адже саме після нищівного програшу на Виноградівщині Павла Балоги на парламентських виборах 2019 року (представляла кандидата в нардепи саме Н. Костелеба-Веремчук) КП «Чисте місто» в м. Мукачеві (за вказівкою Балоги) забороняє прийом сміття із Виноградівського району, хоча до цього щорічна сума у розмірі 2 млн.грн. із районного бюджету, яка виділялася вищеназваному комунальному підприємству за прийом ТПВ, влаштовувала впливове мукачівське сімейство !

Як подейкують, Н. Костелеба-Веремчук з даного питання лише підтримала мукачівського «шефа» та доносила до громадян свою позицію: «не вибралисьте Балогу, та топіться у смітті!» Ось так переживала керівниця району за свою громаду, але, менше з тим, сьогодні на сесії Виноградівської міської ради прийнято рішення - дозволити завіз сміття на Виноградівське сміттєзвалище, що в короткі терміни забезпечить покращення санітарного та екологічного стану Виноградівського району та дасть можливість новоствореним ОТГ здійснити підготовчі роботи по пошуку відповідних земельних ділянок під полігони ТПВ. Прийняттю цього рішення передувало звернення асоціації сільських та селищних голів Виноградівщини до Виноградівського міського голови С.Бочкая з проханням винести на розгляд сесії міської ради питання надати дозвіл на завіз ТПВ із населених пунктів району на міське сміттєзвалище Цей проект рішення підтримано більшістю депутатів міськради, окрім славнозвісної депутатки, що міняє свої політичні вподобання та погляди, як шкарпетки- Еліси Сідей, яка проголосувала за дане питання - ПРОТИ !!! Тут варто згадати, що пані Еліса є «проплаченою» активісткою Н. Костелеби-Веремчук та кандидатом від ЗЕ-команди до Виноградівської ОТГ !

Після прийняття позитивного рішення сесією міськради щодо дозволу на завіз сміття на Виноградівське сміттєзвалище виноградівська ЗЕ-команда, цинічно говорячи неправду, заявляє на сторінках у соціальній мережі ФБ, що за їхньою ініціативою та проведеною роботою вирішено питання поводження із ТПВ в районі. Виходить, що представники провладної партії на Виноградівщині мусять використовувати чужі заслуги та досягнення для власного піару, і цьому є пояснення - адже купка пройдисвітів не здатна до реальних дій та справ, а лише до різного роду провокацій, інтриг, наговорювань, а це вже насправді дуже сумно! ДумайТЕ !!!
Категорія : Політика


Залишити Коментар