«Захист гідності людини та її права на достойне життя є основним завданням соціальної політики», - кандидат від ПП «Рідне Закарпаття» Вікторія Вайс-Росул

вересня 26 / 2020

У сучасному суспільстві, що час від часу переживає період криз, вкрай важливо, щоб особа, сім'я, родина, діти, дорослі, пенсіонери були захищеними. Аби навіть ті, хто належить до категорії малозабезпечених, хто щойно створив родину, хто не може звести кінці з кінцями через брак гідної роботи знали, що вони матимуть гідне життя, а не чергові декларації.

Вікторія Вайс (Росул), кандидат в депутати Закарпатської обласної ради:

«Працюю у сфері журналістики майже 20 років: кореспондентом, ведучою, головним редактором телекомпанії «М-студіо». Що найбільше вражає в роботі й досі? Складні долі тих, за кого нікому заступитися: важкохворі, покинуті діти і дорослі, і безсилля – через систему, яка так і не змогла створити для них надійного захисту.

Захист гідності людини та її права на достойне життя є основним завданням соціальної політики. І це не повинно бути порожніми словами або черговими лозунгами.

Партія «Рідне Закарпаття» виступає за розробку соціальних проєктів, що мають на меті підвищення рівня життя пенсіонерів, створення комплексної системи соціальної опіки та адресної допомоги для малозабезпечених та незахищених.

«Рідне Закарпаття» обирає розвиток. Розвиток для всіх, а в першу чергу - для тих, хто сьогодні найбільше потребує підтримки, допомоги, хто прагне достойного рівня життя та гідного майбутнього для своїх дітей. Все велике починається з малих кроків. Здолаємо цей шлях, якщо для спільної роботи об’єднаються справжні патріоти рідного Закарпаття», - каже Вікторія.

Категорія : Політика


Залишити Коментар