Голова Закарпатської ОДА пообіцяв проконтролювати роботу слідства у справах Костелеби-Веремчук та хабарника Русанюка

серпня 06 / 2020
Голова Закарпатської ОДА пообіцяв проконтролювати роботу слідства у справах Костелеби-Веремчук та хабарника Русанюка

Сьогодні про 100 днів роботи на посаді у студії Суспільне ТБ звітує голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

У студії питання ставлять: журналістка Лариса Романюк, журналіст Віталій Глагола та ведуча Ольга Блонська. Також, окрему можливість надали глядачам, які жваво телефонували в ефір телестудії.

Своїм правом на дзвінок скористалася і депутатка Виноградівської міськради Еліса Сідей, яка отримала вичерпну відповідь на питання в освітній галузі.

В блоці цього району та також прозвучали питання щодо справи екс-очільника Виноградівської РДА Михайла Русанюка, якого два роки тому було затримано на хабарі якраз за корупцію в сфері освіти.

Тоді, за укладання договору на постачання планшетів для для хворих на ДЦП діточок та перерахунок бюджетних коштів підприємцям голова РДА вимагав 25 тисяч гривень хабара. Правоохоронці усе задокументували та зафіксували на відео.

Справа тоді викликала справжній резонанс. Геннадій Москаль заступався за хабарника та звинувачував поліцію у брехні, відтак останні були вимугені оприлюднити запис розмови Москаля з заступником Русанюка – чиновницею Наталією Костелебою-Веремчук.



Губернатора запитали коли справа Русанюка зрушиться з місця, адже за два роки чиновник так і не отримав вироку, тож є усі підстави вважати, що справу “спускають на гальма”.

В цьому контексті також було задано питання щодо розкрадання коштів на будівництві стадіону в с. В. Ком’яти Виноградівського району за керівництва селом згадуваною Наталією Костелебою-Веремчук.



У своїй відповіді очільник Закарпатської ОДА пообіцяв розібратися у цих справах та взяти їх під особистий контроль про що зауважив в прямому ефірі студії:




Категорія : Політика


Залишити Коментар