Новини по нашому 416 Переглядів 0 Рейтинг

Скільки вартує зібрати школяра на Закарпатті ? (відео)

серпня 29 / 2024



Розпочинаємо збір з портфелю. В середньому його вартість стартує з 750 гривень до 2500 гривень. Це стосується портфелів з ортопедичною спинкою. Під час вибору портфеля батьки в першу чергу звертають увагу на здоров’я та безпеку дітей. Беруть до уваги вагу ранця, наявність ортопедичної спинки і світловідбивних елементів. Далі потрібно обрати канцелярію. Зошити, ручки та інше шкільне приладдя. Пані Влада розповідає про цінову політику. Загалом щоб зібрати дитину до школи батькам потрібно витратити в середньому дві тисячі гривень. Наголошуємо, що у цю суму мінімальний набір канцелярських виробів.

Пані Іванна розповідає, купляла згідно списку, що надіслали з закладу освіти, де здобуватиме знання її син Іван. Батьки розповідають, що зважаючи на ситуацію у країні, підготувати дітей до навчального року не сильно б’є по сімейному бюджету. На інфоргафіці ви можете побачити загальну вартість стартового набору першокласника. Купити по п’ять зошитів в клітинку та косу лінію можна до 100 грн, а щоденник придбати від 25 грн.

Дитячий пенал на кілька відділень можна придбати від 125 грн. Можна також обирати вже зібрані набори. Наприклад, канцелярський набір школяра можна купити за 430 грн.

До нього зокрема входять кольорові олівці, ручки, фарби, фломастери, пензлики, пластилін тощо. Найбільше витрат забирає на себе шкільний одяг – від 1 930 грн для дівчинки та 1 830 грн для хлопчика. За ці кошти можна придбати брюки, взуття, гольфик, блузку або сорочку, піджак та спідничку для дівчинки.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар