Новини по нашому 429 Переглядів 0 Рейтинг

Уже більше 7400 заяв подано до Ужгородського національного університету – прийом заяв триває

липня 29 / 2024




У понеділок, 29 липня, відбулось чергове засідання Приймальної комісії УжНУ. На порядку денному актуальні питання вступної кампанії-2024: хід прийому заяв від вступників на основі ПЗСО/НРК5, допуск вступників до конкурсного відбору; затвердження результатів вступних випробувань; хід реєстрації заяв на вступні випробування, допуск до фахових іспитів, співбесід з іноземної мови, співбесід на основі НМТ, творчого конкурсу; небюджетні конкурсні пропозиції та інше.

“Станом на 7 год. 29 липня до Ужгородського національного університету подано близько 7400 заяв. Найбільш популярними серед абітурієнтів є спеціальності: “Фізична терапія, ерготерапія” “Германські мови та літератури (переклад включно) перша – англійська”, “Менеджмент”, “Психологія”, “Інженерія програмного забезпечення”, “Право”, “Правоохоронна діяльність”. Традиційно, найбільше заяв ми отримуємо з першим пріоритетом – всього 1290 заяв” – наголосив відповідальний секретар Приймальної комісії УжНУ Петро Горват.

Також Приймальною комісією було розглянуто питання щодо результатів засідання Конкурсної комісії МОН, листи та накази МОН стосовно вступної кампанії, заяви та звернення вступників.








Інформаційно-видавничий центр
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар