Новини по нашому 274 Переглядів 0 Рейтинг

Розвиток гірських громад - це довгостроковий процес, який потребує значних зусиль та інвестицій

червня 10 / 2024
☝️Розвиток гірських громад - це довгостроковий процес, який потребує значних зусиль та інвестицій. Завдяки системній роботі керівництва Рахівська міська громада може стати процвітаючою та самобутньою територією, яка буде приваблювати ще більше туристів використовуючи власний потенціал. ❗️Ця теза стала однією з ключових під час зустрічі команди регіонального офісу ULEAD з Європою в Закарпатській області з представниками Рахівської громади.

👥Під час обговорення представники регіонального офісу презентували можливості та ініціативи U-LEAD, спрямовані на підтримку громад. Також були визначені напрямки співпраці та консультативної допомоги Рахівській міській раді у розробці стратегічних планів, розвитку соціальної інфраструктури, створенні туристичних об'єктів та інших напрямів, що сприятимуть всебічному розвитку громади.

Радник з питань відновлення Сергій Тереля акцентував на важливості розробки планувальної та містобудівної документації й особливостях проведення видатків на ці заходи у воєнний час. Також він нагадав про новий онлайн-курс від U-LEAD «Просторове планування у територіальній громаді», до якого можна долучитися з початку червня.

🗣«Рахівська громада, розташована в мальовничому Карпатському регіоні України, володіє значним потенціалом для розвитку. Її унікальні природні ресурси, багата культурна спадщина та гостинність місцевих жителів роблять її привабливим місцем для проживання та розвитку», – зазначив Павло Логвінов, керівник регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою".

Pavlo Logvinov
Павло Рябоконь
Serhii Terelia
Рахівська міська рада // Rakhiv Town Council
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар