Новини по нашому 460 Переглядів 0 Рейтинг

На Ужгородщині жінка народила під дверима пологового будинку

березня 24 / 2024
НАРОДИЛА П’ЯТУ ДИТИНУ ПІД ДВЕРИМА ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ В АВТОМОБІЛІ «ШВИДКОЇ»
☝️‼️ Стрімкі пологи – це завжди непередбачуваний розвиток подій. Наші фахівці у таких випадках намагаються якнайшвидше транспортувати породіллю до медичного закладу. Але, інколи ситуація потребує негайного втручання медиків 🚑екстренки, і тоді доводиться мобілізувати всі знання і ресурс. Так сталося і сьогодні вночі, коли о 01.53 на лінію «103» поступив виклик:
«Великий Березний, народжує жінка 24 роки, п’яті пологи».
🚑На виклик виїхала бригада № 1302 (фельдшер Тетяна ШЕБА, водій Юрій ПОВХАН).
«За кілька хвилин – ми біля породіллі, – розповідає фельдшер. Перейми кожні 20 хвилин. Обережно допомагаємо вагітній сісти в авто «швидкої» і прямуємо до пологового будинку. Дорогою родова діяльність активізується і вже в Ужгороді, на вулиці Собранецькій, стає зрозуміло – не встигаємо, потрібно пологи приймати в медичному авто… На щастя, все пройшло без ускладнень, народилась здорова дівчинка: 9 балів по шкалі Апгар, 50 см, вага 2800 грам».
🤱Немовля народилося в автомобілі 🚑«швидкої», біля 🏥пологого будинку. Мама і новонароджена почувають себе добре.
Фельдшер Тетяна розповідає, що це були її перші пологи в "швидкій". Хоча вона дуже хвилювалася, практичні навички та знання, отримані під час навчань у тренінговому центрі КНП "ЗЦЕМД МК"ЗОР, допомогли їй мобілізуватися та провести всі необхідні маніпуляції відповідно до Протоколу.
🥰Вітаємо маму і новонароджену з цією чудовою подією та висловлюємо подяку нашим неймовірним медичним працівникам за їхню невтомну роботу та відданість! 🎉👶👩‍⚕️🚑 #екстренаМедицина #народження #допомога #ЗЦЕМД #швидка
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар