Новини по нашому 384 Переглядів 0 Рейтинг

ООН обирає кращі туристична села

лютого 27 / 2024
⛺️ ООН обирає кращі туристична села

Державне агентство розвитку туризму України продовжує прийом заявок від громад України на конкурс, який проводиться в рамках ініціативи ООН Туризм (World Tourism Organization (UNWTO) «Кращі туристичні села» (The Best Tourism Villages) на 2024 рік.

▶️ Положення, критерії, інструкція до заповнення заявки, настанови щодо документів та форма заявки розміщені на офіційному сайті ООН Туризм: https://www.unwto.org/tourism-villages/en

Заповнені документи приймаються до 10 березня 2024 року на електронну адресу [email protected] із зазначенням у темі листа «Конкурс The Best Tourism Villages».

ℹ️ Учасники, які пройдуть відбір в Україні, будуть подані на розгляд незалежної зовнішньої Консультативної ради при UN Tourism, до складу якої входять експерти з різних галузей. Вони оцінюватимуть заявки відповідно до трьох основних ознак сталого розвитку територій: економіка, соціальна сфера та навколишнє середовище.

✅ Список сіл, які пройшли відбір, буде оголошений на офіційних ресурсах UN Tourism та ДАРТ у третьому кварталі поточного року.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар