Новини Закарпаття

На базі Угольских букових пралісів КБЗ, проведено виїздний практичний захід для працівників Закарпатської обласної військової адміністрації


НА БАЗІ КАРПАТСЬКОГО БІОСФЕРНОГО ЗАПОВІДНИКА ПРОВЕДЕНО ВИЇЗДНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ЗАХІД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
2 листопада 2023 року, на базі Угольских букових пралісів Карпатського біосферного заповідника, проведено виїздний практичний захід для працівників Закарпатської обласної військової адміністрації з фахівцями управління ДСНС України у Закарпатській області на тему "Безпека туристів на гірських територіях".
Інформаційний супровід та презентацію матеріалів щодо діяльності Карпатського біосферного заповідника та про збереження й популяризацію об'єкту Всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО "Букові праліси і давні ліси Карпат та інших регіолнів Європи" провів заступник директора біосферного заповідника, професор Федір Гамор.
Різні практичні аспекти із безпеки туристів у горах, опрацьовано на еколого-туристичному маршруті через букові праліси до Карстового моста.
Захід успішно проведено за сприяння Департаменту екології та природних ресурсів ОВА.
В роботі заходу взяли участь керуюча справи Закапратської ОВА Руслана Натурчак та начальниця управління туризму та курортів ОВА Маріанна Готра.
Перейти на сайт