Новини по нашому 1 623 Переглядів 3 Рейтинг

5 речей, які потрібно покласти в гаманець, кишеню або сумку: можна залучити великі гроші

листопада 10 / 2022
Кожен мріє стати успішним, багатим та мати великі суми грошей для будь-яких цілей. Щоб зберегти всі свої фінанси та залучити ще більше, експерти радять мати завжди при собі кілька важливих предметів.

За словами фахівців, такі речі здатні стати грошовим оберегом.

Головне правило, гаманець, сумка або кишені завжди повинні бути чистими та з купюрами. Не можна залишати такі речі без грошей, навіть якщо ви ними не користуєтеся.

Ось що розповіла нам старенька бабця, яка живе на Закарпатті у Підвиноградові, - обов'язково носити в гаманці, щоб там завжди водилися гроші:

Запах кориці приваблює фінанси і гроші. Варто при собі мати паличку кориці, коли ви йдете на важливу зустріч. Удача буде на вашому боці.

Бобові зерна. Такі предмети завжди можна було знайти в гаманці або сумці наших близьких. Бобові очищають вашу енергетику та притягують фінанси.

Пакетик дріжджів. Дивно, але звичайні дріжджі здатні не тільки стати в нагоді до випічки. За словами фахівців, щоб отримати бажане, потрібно носити "щасливий пакетик" дріжджів при собі.

Червона нитка або шматочок тканини. З давніх-давен вірили, що червоний колір приваблює гроші. Жінки завжди намагалися купити собі гаманець червоного кольору, але це зовсім не обов'язково. Можна купити будь-який гаманець, який вам до душі та покласти в нього червону тканину або нитку.

Покладіть в кишеню, сумку або гаманець подаровані гроші дорогою вам людиною. Помітите, як фінанси будуть магнітом до вас "прилипати".

Бабця також розповіла й про примовляння, які можна самим придумувати, нагштал "гаманець мій повний, а я в достатку, нехай буде так", саме основне вірити в те що робите і обов'язково все справдиться.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар