Новини по нашому 1 575 Переглядів 0 Рейтинг

Допомогли місцеві мешканці: на Рахівщині "швидка" не могла дістатися до хворого через бездоріжжя

жовтня 02 / 2022

Ніщо не зупинить наших 👩‍⚕️🚑 медиків у прагненні допомогти пацієнту. Часто доводиться долати пішки кілометри бездоріжжя, щоб дістатися до 🛌хворого. Останній випадок трапився сьогодні зранку на Рахівщині. Близько 10.00 на лінію 📲 "103" надійшло повідомлення – у 75-річної жінки із с.Кобилецька Поляна сильні болі у животі.
Вже за мить фельдшер Влада КОСМИНКА та водій Тиберій ШВАМБЕРГ 🚑мчали на виклик. Однак, дістатися до пацієнтки автівкою «швидкої»🚑 було неможливо: через ⛈ рясні дощі ґрунтова дорога перетворилася у суцільне болото. Бригаді довелося взяти все необхідне із собою і навпростець, 🌲🌳⛰ лісом та багнюкою, добиратися до пацієнтки майже 40 хвилин… Після огляду хворої та надання їй екстреної медичної допомоги, фельдшерка прийняла рішення про необхідність госпіталізації пацієнтки. Але постало питання – як транспортували хвору до автівки 🚑«швидкої» - самостійно жінка була неспроможна пересуватися.
👍На щастя, відгукнулись місцеві мешканці, серед яких був і Володимир ГУЦУЛ. Чоловік своїм позашляховиком звіз з ⛰ гір пацієнтку разом з бригадою до медичного авто. Відтак, жінку було доставлено до 🏥Рахівської райлікарні.
🥰Бригада № 1208 щиро дякує всім, хто долучився до порятунку. 🤝Разом – ми💪сила!




Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар