Новини по нашому 1 104 Переглядів 0 Рейтинг

Рок-гурт «Без обмежень» виступив в Ужгороді: Відбувся продаж картин Закарпатських митців для допомоги 128-ій брига (ФОТО)

квітня 07 / 2022

Мистецьку виставку «Вільні люди» на підтримку бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади сьогодні відкрили у галереї «Ужгород» в обласному центрі краю.
Закарпатська організація Національної спілки художників України (ЗО НСХУ) об’єднала в експозицію твори провідних майстрів Срібної землі, полотна можна придбати, 50% виручених коштів передадуть військовим. Особливою подією відкриття виставки стало ще й завдяки виступу рок-гурту «Без обмежень».
Голова ЗО НСХУ Борис Кузьма зазначив, що назву однієї зі знакових пісень гурту обрали назвою виставки тому, що всі ми зараз боремося за те, аби бути вільними людьми, вільним народом.
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв запросив активно долучатися, придбати картини і для підтримки наших захисників, і щоб зберегти для себе, родини, мистецьке нагадування про ці дні нелегких випробувань для нашої держави. Відзначив, що і корифей закарпатського мистецтва Володимир Микита у дуже поважному віці прийшов підтримати колег, на виставці представлені його роботи, а загалом те, скільки людей зібралося – свідчить про нашу єдність, про те, що такі акції дуже потрібні. «Весь світ допомагає зараз Україні боротися з агресором, для кожного з нас важлива підтримка наших захисників. Віримо у наші Збройні Сили, віримо в перемогу і перемога буде за нами!», – сказав Богдан Євстафійович та подякував організаторам.
Із вітальними словами виступили також голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, голова обласної ради Володимир Чубірко. Про важливість спільно робити добрі справи, участь гурту в підтримці і військових, і загалом нашої країни розповів фронтмен «Без обмежень» Сергій Танчинець.
Відвідувачі експозиції щиро дякували музикантам за пісні і одразу ж після офіційної частини відкриття виставки перші кілька полотен придбали шанувальники.





Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар