Новини по нашому 941 Переглядів 0 Рейтинг

Єдина угорськомовна школа Виноградівщини невдовзі просто шокує своїм теперішнім станом (відео)

серпня 30 / 2021

Вже 1-го вересня Виноградівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім. Жігмонда Перені відкриє свої двері для школярів.

Єдина угорськомовна школа Виноградівщини невдовзі просто шокує своїм теперішнім станом як учнів, так і їх батьків. Споруда потребує негайного ремонту, а кілька класових приміщень тут взагалі стали аварійномими.Хвилювання батьків не безпідставні, адже зі стелі тече, а штукатурка в цих місцях тримається на доброму слові. Як виявилось, поточний ремонт покрівлі був проведений підрядником у 2016 році. Тоді ж і встановили жолоб для швидкого прийняття і відведення води з даху під час дощу чи зливи.Однак встановлені водостічні труби з самого початку не виконували своє призначення на всі 100%.

Тому при сильних і довготривалих опадах стеля приміщень завжди протікала. Через інтенсивну вологість стіни помітно відсиріли і зруйнувались. Як зазначають освітяни, це не перша неякісно виконана підприємцем робота. Чому ремонт даху не дав позитивного результату і вода просочується до середини наразі з’ясовують спеціалісти. Разом з цим відповідальна особа Центру з обслуговування закладів освіти Виноградівської міської ради теж намагається розібратись у цій ситуації.

Як виявилось – недобросовісним підрядником став депутат Виноградівської міської ради – Михайло Магочі. Сам Михайло своєї провини не визнає. Посилається на те, що трубопровід просто забитий листям, тому й не виконує своєї функції.Однак постає питання – як таке можливо, якщо біля школи навіть не ростуть дерева чи інші насадження, які б могли захаращити водовідвід. Та й на фото добре видно, що сміття в жолобах немає.


Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар