Новини по нашому 852 Переглядів 0 Рейтинг

"Найвищий базар країни!": На вершині Говерли влаштували справжній міні-ринок

серпня 29 / 2021


На вершині найвищої гори України Говерли підприємливі торгівці влаштували справжній міні-базар. Про це написали у відкритій групі "Хочу в гори" у Фейсбуці.

На фото, зробленому на вершині Говерли, дійсно видно розкладені коробки та пакунки, з яких підкорювачам гори пропонують пиво, мінеральну та солодку воду, шоколадні батончики тощо.

Між іншим, міні-торгівля на вершині Говерли – не така й дивина, вже роками тут можна купити чашку чаю чи кави, пляшку води й навіть символічну медальку "За підкорення Говерли!". Однак такої масштабної торгівлі не пригадують навіть місцеві старожили.

Зрозуміло, що міні-ринок на вершині гори влаштували незаконно. Коментатори просять звернути на це увагу екологів, лісників, рятувальників і закрити "бізнес-проєкт" на найвищій горі України.

Пост активно коментують, особливо звертають увагу на сміття. Ось деякі з них:

"Цікаво хто потім ту Говерлу прибиратиме від того пластику і жестянок. Ну, от не вірю, що всі будуть такі відповідальні і чесно заберуть мусор з собою"

"Гнати звідти тих підприємців треба щоб духу їх більше там не було та іншим не повадно було таке робити!"

"Найвищий базар країни, по ходу!"

"А можна телевізор туди, я б на приставці щось зіграв і фільм на такій висоті подивитись))) а ще ліжко з хорошим матрасом..., краще вже ТРЦ збудувати!"

"Бідна Говерла! Як хочеться їй тиші та спокою!"



Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар