Новини по нашому 1 300 Переглядів 0 Рейтинг

Троє закарпатців потрапили до списку тридцяти кращих молодих українців

листопада 28 / 2020
Троє закарпатців потрапили до списку тридцяти кращих молодих українців
У складений часописом «Forbes» список кращих 30- ти молодих українців увійшли і троє вихідців із нашого краю, чим можемо пишатися.

У категорії «Агенти змін» одним із кращих був названий 20-річний Валентин Фречка, винахідник технології re-leaf paper, яка передбачає переробку опалого листя на папір.

Здається, ще вчора ми вітали випускника школи Хустщини з його креативною ідеєю, а вже нині вона повноцінно працює.

«Ми це зробили, і нашою вершиною на складному шляху стало виробництво першого промислового тоннажу паперу на основі опалого листя, який нарешті володіє необхідними механічними характеристиками й відповідає поставленим вимогам… Ніколи би не здогадувався, що працюючи з опалим листям, можна досягти такого рівня, й саме тому хочу виразити вдячність усім, хто підтримував мене та продовжує підтримувати на моєму шляху. Сьогодні переробка листя, а завтра – реформування цілої індустрії виробництва целюлози та паперу в Україні», – цитує молодого винахідника журнал «Forbes».

У категорії «Креативні індустрії» відзначені наші успішна реперка Аліна Паш (авторка кращого хіта в стилі хіп-хоп, фіналістка телевізійного шоу) та Антоніо Лукич – ужгородський кінорежисер, чий фільм «Мої думки тихі» отримав престижні нагороди на міжнародних фестивалях, зокрема приз журі Discovery Award на Raindance Film у Великобританії, спеціальну нагороду від журі в Карлових Варах.

До списку включали молодих найуспішніших людей, які не мають 30 років на 1 січня 2021-го. Лонг-лист кандидатів до «Forbes 30 до 30» було сформовано редакцією, членами журі, читачами журналу та відвідувачами фейсбук-сторінки «Forbes Ukraine».
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар