Новини по нашому 836 Переглядів 0 Рейтинг

Як у Мукачеві попри карантин день святого Мартина відзначали

листопада 11 / 2020


У Мукачеві сьогодні ввечері відзначили день покровителя міста святого Мартина. На центральній площі показали театралізоване дійство та вогняне шоу, а також символічно окропили землю вином.

"Найбільше на свято чекають діти, щороку вони готуються та майструють ліхтарики. Тож і цьогоріч кажуть не могли оминути таке свято. Хтось прийшов із батьками, а от учні 7-Б класу Мукачівського ліцею №10 вирішили самоорганізуватися й завітати усім класом", – зазначили у Мукачівській міськраді.

Разом із рицарями та міським головою діти пройшли святковою ходою з власноруч виготовленими ліхтариками центральною площею до пам’ятника святому Мартину. Споглядати за усім цим дійством мукачівці мали змогу онлайн.



Опісля актори Мукачівського театру драми та комедії показали невеличкий епізод із життя святого Мартина. Також символічно Андрій Балога окропив землю молодим вином та привітав містян зі святом. Закінчилося все це святкове дійство на центральній площі незабутнім фаєр-шоу.

Після чого в Мукачівському драматичному театрі відбулася прем’єра вистави присвячена святому Мартину. Зазначимо, що день покровителя міста в Мукачеві відзначають починаючи з 2011 року. У Мукачівській міськраді запевнили, що цьогоріч свято відзначали з дотриманням протиепідемічних заходів.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар