Новини по нашому 1 143 Переглядів 0 Рейтинг

Кримінальна хроніка: найрезонансніші події, які сколихнули Закарпаття

листопада 01 / 2020
Кримінальна хроніка: найрезонансніші події, які сколихнули Закарпаття
Кримінальні новини Закарпаття за тиждень: злочини, правопорушення, надзвичайні новиини. Будьте в курсі усіх найрезонансніших подій в області!

Віз у ЄС сигарет на 7 млн грн
Обласна прокуратура погодила підозру та скерувала до суду обвинувальний акт щодо закарпатця, який за підробленими дипломатичними документами намагався вивезти до ЄС понад 180 тис. пачок сигарет.

Трапилося це наприкінці вересня на КПП «Тиса». 49-річного мукачівця затримали при спробі перетнути кордон окремою дипломатичною смугою руху з повним мікроавтобусом цигарок без акцизних марок, орієнтовна вартість яких – понад 7 млн грн. На авто, тютюнові вироби та інше майно наклали арешт. Досудове розслідування здійснювали слідчі ГУ ДФС у області за процесуального керівництва прокуратури Закарпаття, інформують у цій структурі.



У чоловіка виявили понад 3,5 кілограма «травки»
На обійсті 53-річного жителя ужгородського села Оноківці поліцейські виявили три з половиною кілограми марихуани.

Під час огляду поліцейські знайшли в підсобці поліетиленовий пакет із сухою речовиною, а у приміщенні – ще три картонні коробки та 30 паперових згортків із «травичкою». Щодо частини вилученого експертиза вже встановила, що це був особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Зловмисника відразу затримали (якраз на той момент він перебував у стані наркосп’яніння) та розпочали за фактом злочину кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області. Прокуратура погодила підозру чоловікові, слідство у справі триває.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар