Кримінальна хроніка: найрезонансніші події, які сколихнули Закарпатську область

серпня 08 / 2020
Кримінальна хроніка: найрезонансніші події, які сколихнули Закарпатську область
Кримінальні новини Закарпаття за тиждень: злочини, правопорушення, надзвичайні новиини. Будьте в курсі усіх найрезонансніших подій в області!
Мукачівець потонув через велику рибу
Трагедія сталася 3 серпня в обід на озері поблизу іршавського села Горбок. За словами очевидців, чоловік сидів із вудочкою сам. На гачок потрапила велика рибина, яка й потягла його у воду. А оскільки глибина там 4 метри, він потонув.

Люди, які це бачили, зателефонували до Служби порятунку. Водолази через дві з половиною години знайшли утопленика, мешканця Мукачева. Тіло передали правоохоронцям.
В У ДСНС України в області просять краян бути обачними на водоймах. На 4 серпня на Закарпатті зареєстровано вже 20 потонулих, тоді як за аналогічний період торік було 18.

Аби уникнути самоізоляції, дехто готовий платити
Так, через пункт пропуску «Вилок» в Україну їхав громадянин Угорщини без поліса страхування витрат, пов’язаних із лікуванням COVID-19 та обсервацією.

Аби «вирішити питання», 36-річний чоловік намагався підкупити хабарем у 10 тисяч форинтів прикордонників Мукачівського загону. Ті категорично відмовилися й поінформували про ситуацію поліцію. Щось схоже трапилося і в ПП «Лужанка». Тут уже 29-літній житель Румунії, прямуючи до нас, запропонував 50 євро за можливість не перебувати на самоізоляції. Від неправомірної винагороди військовослужбовець теж відмовився, повідомляє прес-служба МПЗ.



Затримали шантажистів
За процесуального керівництва прокуратури області повідомлено про підозру трьом мешканцям Львівщини, яких цієї середи затримали за вимагання.

28- і 39-річний зловмисники та їхня 29-літня спільниця працювали за наперед продуманою схемою: дівчина знайомилася з чоловіками, фліртувала та приводила їх у квартиру в Ужгороді. Коли справа доходила до інтиму, туди вривалися «напарники» та знімали все на відео. Опісля цими роликами шантажували, вимагаючи $2000. За відмову платити погрожували розповсюдженням записів у мережі та серед родичів потерпілих. Досудове розслідування здійснюють слідчі облуправління Нацполіції, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпаття.

Розбійник у масці вночі увірвався до пенсіонерки
Цього понеділка опівночі в Тячеві невідомий увірвався в помешкання 85-річної жінки. На обличчі мав чорну маску, в руках – ніж. Погрожуючи ним пенсіонерці, викрав золоті прикраси, алкогольні напої та гроші.

Ближче до ранку потерпіла оговталася від пережитого й зателефонувала до поліціції. За лічені години 31-літнього раніше неодноразово судимого мешканця райцентру затримали. Той знав, що жінка в будинку сама, тому й наважився на зухвалий напад. Розбійнику«світить» до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, інформує відділ комунікації поліції краю.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар