Новини по нашому 1 450 Переглядів 0 Рейтинг

На Закарпатті сильна злива перетворила одне з міст на Венецію (фото)

жовтня 07 / 2020
Буревій також поламав дерева та пошкодив лінію електропередачі у Хусті, тому половина міста залишилася без світла. У Закарпатській області потужні зливи затопили місто Хуст.

Як повідомляють місцеві жителі у соцмережах, населений пункт став нагадувати італійське місто Венецію. «Вулиці Хуста виявилися повністю у воді, а автомобілі плавали немов човни», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, жителька Хуста Стефа Пикилюк показала на Facebook, що було після дощу на вулицях міста. Буревій також поламав дерева та пошкодив лінію електропередачі у Хусті, тому половина міста залишилася без світла.

У Закарпатській області потужні зливи затопили місто Хуст. Як повідомляють місцеві жителі у соцмережах, населений пункт став нагадувати італійське місто Венецію.

«Вулиці Хуста виявилися повністю у воді, а автомобілі плавали немов човни», – йдеться у повідомленні. Зокрема, жителька Хуста Стефа Пикилюк показала на Facebook, що було після дощу на вулицях міста.


В мережі інстаграм також обублікували фото міста тячів, там також через сильні опади дорога перетворилася на річку, але це все через те що там ремонт дороги й знятий старий асфальт.

Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар