На Тячівщині прощалися із загиблим Героєм

вересня 09 / 2024


Учора відбувся похорон стрільця-помічника гранатометника військової частини А4053 Василя Миколайовича Декета, який загинув 1 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання в Харківській області, боронячи Україну від російського агресора.


Поховання героя зібрало численних жителів села, побратимів, друзів та близьких, які прийшли віддати шану людині, яка поклала своє життя заради свободи і незалежності нашої країни. Схиляючи голови в скорботі, кожен присутній відчував невимовний біль втрати, водночас пишаючись самовідданістю та героїзмом нашого земляка.

Василь Миколайович був мобілізований 30 червня 2024 року і за короткий час став справжнім прикладом мужності та патріотизму. Його бойовий шлях завершився на полі бою, але в серцях людей він залишиться героєм, який до останнього подиху захищав рідну землю.


Дубівська громада провела Василя Декета в останню путь зі сльозами на очах та словами вдячності за його жертовність. Під звуки гімну України та військовий салют було здійснено поховання. Його могила стане місцем пам’яті та вшанування для всіх, хто знав і любив цього мужнього воїна.

Родині загиблого, друзям, побратимам та всім, хто втратив близьку людину, висловлюємо щирі співчуття. Втрата Василя — це велика рана для всієї громади, але його подвиг назавжди залишиться в пам’яті кожного, хто вірить у перемогу України.

Вічна пам’ять і слава Захиснику України!

Слава Україні! Героям слава!

Про це інформує Дубівська селищна територіальна громада.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар