Перш ніж вирушати в похід у гори, переконайтеся, що ваш стан здоров'я дозволяє здійснити подорож

серпня 08 / 2024

Фізичні навантаження, зміна висоти та віддаленість від медичних закладів можуть зіграти злий жарт та закінчитися трагічно....

Вчора фахівці гірських пошуково-рятувальних відділень двічі залучалися для допомоги у гірській місцевості. В першому випадку погіршилось самопочуття у 42-річного мешканця с. Косівська Поляна, який разом із товаришами збирав на полонині Ярошеска дикорослі ягоди. На допомогу чоловіку прийшли гірські рятувальники з смт Ясіня, які надали йому долікарську допомогу та квадроциклом транспортували до Рахівської районної лікарні.

Вдруге гірські пошуковці с. Видричка вирушили в район г. Говерла, де за інформацією туристичної групи під час проходження маршруту помер один з її учасників. За попередніми даними, 68-річному мандрівнику з с. Рокосово стало зле ще біля підніжжя, після чого він втратив свідомість та попри зусилля людей, до тями не повернувся. Вже на місці представники поліції констатували смерть та разом із фахівцями ДСНС транспортували тіло до автомобіля екстреної медичної допомоги.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар