На Закарпатті правоохоронці викрили злочинне управління, яке займались переправлення чоловіків через кордон

липня 22 / 2024


НА ЗАКАРПАТТІ ПРАВООХОРОНЦІ ВИКРИЛИ ЗЛОЧИННЕ УГРУПУВАННЯ, ЯКЕ ЗАЙМАЛИСЬ ПЕРЕПРАВЛЕННЯМ ЧОЛОВІКІВ ЧЕРЕЗ КОРДОН

На Закарпатті правоохоронці викрили двох жителів Мукачево, які намагалися поза пунктами пропуску переправити в Угорщину трьох закарпатців та двох жителів Київщини.

Переправників разом із їхніми «клієнтами» затримали на околиці населеного пункту Перехрестя Берегівського району, після одержання від одного з «підопічних» частини неправомірної грошової винагороди.

Загалом за здійснення незаконної оборудки спритники планували збагатитися на понад 60 тисяч доларів США.
Наразі їм вже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини підозрюваних у суді, їм загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років.

Слідчі дії щодо встановлення всіх обставин кримінального провадження і притягнення до відповідальності винних осіб тривають.

Заходи з викриття правопорушників в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 КК проводили співробітники прикордонного оперативно-розшукового відділу «Дякове» та військовослужбовці відділу прикордонної служби «Вилок» Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками СБУ та Нацполіції за процесуального керівництва Виноградівського відділення Берегівської окружної прокуратури.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар