У Мукачеві водій Таксі відмовився везти дівчину з інвалідністю

грудня 27 / 2023

Про інцидент, який трапився з мукачівкою Кароліною Строїн 23 грудня, дівчина написала на своїй сторінці у Facebook.
Зі слів Кароліни, ввечері 23 грудня, повертаючись додому зі знайомими вона викликала таксі "Bolt". На виклик приїхав водій на чорному автомобілі марки Skoda.
"Побачивши, що я людина з інвалідністю, яка користується рулатором, був м?яко кажучи, не задоволений. Я сказала: "Не хвилюйтеся вони компактні і складаються легко!" Отже, все влізло, ми запакували свої речі та рулатор до багажнику, я сіла у авто готова їхати", — пише Кароліна.
Попри те, що дівчина зуміла безперешкодно сісти в авто, раптом водій сказав, щоб вона замовляла інше авто та виходила з його машини аргументуючи, це тим що колеса мого рулатора брудні і вони забруднять його новий багажник у авто.
"Викликай Універсал" — каже він. Пояснюю, що Універсал для мене не варіант, бо він геть недоступний для мене через високе сидіння… Тобто я не можу сісти у нього без сторонньої допомоги. Тому я ніколи не замовляю його хоча там більший багажник. Ніякі мої аргументи по типу: "Що це могли бути брудні сумки у будь якої іншої людини, не діяли! Олена Васильєва на емоціях додала: А якби Ваша мама пересувалася за допомогою крісла колісного Ви б і її не повезли щоб не забруднити машину?» Він відповідає: Машина моя, мама моя маму би я повіз дівчину не повезу", — написала Кароліна Строїн.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар