Закарпатець потрапив у жахливу ДТП на Львівщині: багато постраждалих (ФОТО)

жовтня 18 / 2023

Ввечері,17 жовтня, близько 19.30, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Ямпіль Львівського району сталася дорожньо-транспортна пригода з багатьма постражєдалими. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

П’ятеро людей, в тому числі діти опинилися в лікарні.

«Відбулося зіткнення автомобілів «Mercedes Sprinter», яким керував 37-річний житель Закарпатської області, та «Iveco» під керуванням 21-річної мешканки одного з сіл Золочівського району”, – поівдомили у поліції. .

Внаслідок ДТП постраждали водії транспортних засобів та троє пасажирів «Mercedes Sprinter»: 4-річна дівчинка та 10-річний хлопчик з Черкаської області, а також 66-річна жителька Кіровоградської області. Вони отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.


За фактом слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Додамо, що санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар