На Закарпатті за вихідні зафіксовано 11 пожеж та 6 надзвичайних ситуацій: Подробиці від рятувальників

вересня 18 / 2023


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 𝟏𝟓-𝟏𝟖 вересня для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟖 виїздів, з яких один – хибний.

🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟏𝟓.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 15:02 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Капушанська. Вогнем знищено частину домашнього майна на площі 10 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки від 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.
𝟏𝟔.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 23:57 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (лазня) за адресою: Берегівський район, с. Боржавське, вул. І.Маргітича. Вогнем знищено бойлер та внутрішнє оздоблення на площі 15 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки від 15-ї (м. Іршава) та 18-ї (м. Виноградів) державних пожежно-рятувальних частин та місцевої пожежної команди В.Комяти.
𝟏𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 06:28 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Колочавська тергромада, с. Горб. Вогнем знищено крівлю та другий поверх житлового будинку на площі 110 кв.м. На гасіння залучались три одиниці техніки від державних пожежно-рятувальних постів сіл Колочава та Синевир.
𝟏𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 16:14 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Терново, вул. Зелена. Вогнем знищено надвірну споруду площею 32 кв.м та 3 т сіна. На гасіння залучались три одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с. Терново.
𝟏𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 22:04 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, смт Солотвино, вул. Мараморшська. Пожежею пошкоджено крівлю на площі 50 кв. м та знищено частину крівлі площею 50 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та Центру безпеки громадян Солотвинської тергромади с. Нижня Апша.
𝟏𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 23:08 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Пилипецька тергромада, с. Річка. Вогнем пошкоджено підлогу на площі 1 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с. Пилипець та 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір'я.

🔶Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟓.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 12:10 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення ВНП за адресою: м. Берегово, вул. Пляжна. О 15:40 піротехнічним розрахунком Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено дві протитанкові міни часів Другої світової війни.
𝟏𝟓.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 11:27 до ДСНС Закарпаття повідомили про коротке замкнення електромережі у вентиляційному каналі без подальшого горіння за адресою: м. Мукачево, вул. Михайла Грушевського.
𝟏𝟔.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 13:35 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що в кімнаті багатоквартирного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: м. Ужгород, вул. Грушевського. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
𝟏𝟔.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 11:01 до ДСНС Закарпаття повідомили про підгорання їжі без подальшого горіння за адресою: м. Ужгород, вул. Капушанська.
𝟏𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 11:20 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що житель м. Рахів, під час збирання грибів у лісовому масиві поблизу урочища Кам’яний водоспад Рахівського району, впав в ущелину та травмувався. О 15:40 громадянину надано долікарську допомогу та евакуйовано до Рахівської РЛ, де передано медичним працівникам. Для проведення рятувальних робіт залучалось гірське пошуково-рятувальне відділення с. Кваси.
𝟏𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 14:10 до ДСНС Закарпаття повідомили про спалах сажі в димарі без подальшого горіння за адресою: Хустський район, Пилипецька тергромада, с. Річка.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар