В Хусті сталася смертельна ДТП: що відомо (фото)

серпня 20 / 2023

Слідчі Хустського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини.

У кримінальному провадженні призначено ряд експертних досліджень, триває слідство, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Вчора, 19 серпня, увечері до поліції надійшло повідомлення про смертельну ДТП у місті Хуст. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Хустського районного управління поліції, працівники якої встановили попередні обставини аварії.

Оглянувши детально місце події поліцейські з’ясували, що під час руху автомобільним шляхом «Мукачево-Рогатин-Львів», 21-річний водій автомобіля «Audi А6» допустив зіткнення з конем, який раптово вибіг на дорогу. Тварина померла на місці події.

Унаслідок удару водій загинув на місці події. У автівці також перебувало ще троє людей: дружина водія та їх син-немовля, які тілесних ушкоджень не отримали, а також 41-річний односелець потерпілого, якого лікарі госпіталізували з травмами обличчя та очей.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини слідчі Хустського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого.

У ході слідства буде проведено експертні дослідження та встановлено всі об’єктивні обставини аварії.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар