Виявили вибухонебезечний предмет: Рятувальнки Закарпаття інформують

серпня 18 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟕:𝟎𝟎 𝟏𝟖 серпня для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟔 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
🔹Щодо обстановки з пожежами
𝟏𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 04:28 - надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Вільховецька тергромада, с. Добрянське, вул. Жовтнева. Пожежею знищено крівлі двох поруч розташованих надвірних споруд на площі 45 км.м та 10 куб.м дров. На гасіння залучались три одиниці техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва.
𝟏𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 09:19 - найдійшла заява про пожежу в легковому автомобілі марки Chevrolet Aveo за адресою: м. Ужгород, вул. 8-го Березня. Пожежею пошкоджено відсік двигуна. Підрозділи ДСНС не залучалися.
𝟏𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 14:34 - надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: м. Іршава, вул. Шевченка. Пожежею знищено суху траву на площі 0,15 га. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟏𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 20:41 - надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, с. Верхнє Водяне, вул. Миру. Пожежею знищено крівлі двох поруч розташованих надвірних споруд на площі 102 кв.м та частково пошкоджені їхні перекриття на площі 50 кв.м. На гасіння залучались три одиниці техніки державних пожежно-рятувальних підрозділів м. Рахів, смт Великий Бичків та місцевої пожежної команди с. Верхнє Водяне.
𝟏𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 23:10 - надійшло повідомлення про пожежу в будівлі що не експлуатується за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, смт Тересва, вул. Бинчака. Пожежею знищено сміття та частково пошкоджено дерев’яне вікно на площі 1 кв.м. На гасіння залучалисьтри одиниця техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва.
𝟏𝟖.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 03:22 - надійшло повідомлення про загорання мікроавтобуса марки Mercedes-Benz Sprinter за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с. Ключарки, вул. Гагаріна. Пожежею пошкоджено відсік двигуна та салон мікроавтобуса. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї та 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
🔹Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:40 - до Служби порятунку надійшла інформація про виявлення вибухонебезечного предмету, а саме артилерійського снаряду часів Другої світової війни за адресою: Хустський район, Міжгірська тергромада, с. Торунь. Вилучення та знешкодження заплановано на 18.08.2023.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар