Виклик на скелю кохання: на Рахівщині у горах травмувалася дівчина (Фото)

серпня 17 / 2023

ВИКЛИК "103" НА ⛰💘 СКЕЛЮ КОХАННЯ
Сьогодні о 14.31 на лінію «103» повідомили про травмування туристки неподалік с.Костилівка на Рахівщині. Під час сходження до скелі Кохання 27-річна киянка пошкодила ногу.
☝️ За 7 хвилин бригада № 1200 (лікар Микола ФІРІЩАК, фельдшер Олександр БОБИНА, водій Василь БРАНА) була біля підніжжя скель. Решту - 150 метрів стрімкого підйому вгору вузькою стежкою, медики здолали блискавично.
💬«На більшість викликів у гірських селах доводиться добиратися від автомобіля ще пішки. Інколи відстані сягають кількох кілометрів вгору. Ми загартовані і тому такі випадки для нас – буденна робота, - розповідає молодий водій «швидкої» Василь БРАНА».
Після знеболення пацієнтці зафіксували травмовану кінцівку та імобілізували на ношах. На допомогу викликали 🚒 рятувальників ДСНС, оскільки спускати потерпілу потрібно було дуже крутим схилом. Разом фахівці служб «101» та «103» обережно транспортували туристку до медичної автівки. Спуск тривав 20 хвилин. І вже о 15.45 пацієнтку було доставлено до Рахівської районної лікарні для обстеження та подальшого лікування.
😍Дякуємо нашим колегам з Головне управління ДСНС України у Закарпатській областіза постійну готовність прийти на допомогу, за надійні плечі, міцні руки і високий професіоналізм.
🚒🤝🚑 Разом – рятуємо життя!


Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар