Патрульні повернули додому літню жінку та дитину

березня 02 / 2023



Обидві події трапилися позавчора.

Перша — на вулиці Сільвая, в Мукачеві. Близько 13-ї години інспектори отримали виклик про босого хлопчика на вулиці без супроводу дорослих. Прибувши на місце події інспектори одразу виявили дитину. На запитання хлопчик не відповідав і не пам‘ятав, де проживає.

Інспектори посадили дитину до службового авто, щоб зігрітися та почали розпитувати перехожих про хлопчика, але з‘ясувати нічого не вдалось. Тоді охоронці порядку повезли його до медичного закладу, щоб його оглянули медики.

У цей час на лінію 102 зателефонували мати хлопчика, яка вже його розшукувала. Незабаром вона змогла обійняти сина, а патрульні доставили їх додому. Надалі цією справою займатимуться представники ювенальної превенції.

Друга подія трапилася на вулиці Челюскинців, в Ужгороді. Близько 19-ї години небайдужі громадяни звернулися на лінію 102 та повідомили, що знайшли літню жінку, яка не пам‘ятає, де її дім.

Оперативно прибувши на місце події, ТОРівці виявили літню жінку. Ужгородка назвала свої дані та показала ключі від будинку та квартири, але не могла пригадати адресу проживання.

Жінка змогла описати вигляд будинку і патрульні почали оглядати прилеглі території, щоб знайти потрібну будівлю. Згодом ТОРівці знайшли помешкання жінки та провели її до квартири.

Дякуємо патрульним поліцейським за допомогу, людяність та чуйність!
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар