На Закарпатті у жахливу аварію потрапила карета швидкої допомоги

березня 02 / 2023
‼️ Вчора, 1 березня, о 19.44 на лінію «103» надійшло повідомлення про ДТП у м. Виноградів на перехресті вулиць І. Франка та Комунальників. В автомобіль 🚑екстреної медичної допомоги, який із 📢 сиренами та проблисковими маячками транспортував пацієнта із с. Онок до 🏥 Виноградівської лікарні, врізався легковик. Внаслідок зіткнення фельдшер та водій медичної автівки отримали травми різного ступеню важкості. Пацієнт не постраждав.
✅ На місце ДТП прибула бригада №802, яка надала медичну допомогу та транспортувала постраждалих колег та пацієнта до медзакладу. Другого учасника ДТП - 37-річного місцевого мешканця теж було доправлено до медзакладу на обстеження ще однією медичною автівкою (бригада № 800)
☝️Всі обставини автопригоди зараз розстежує 🚓 поліція. Життя всіх учасників автопригоди поза небезпекою.
‼️103 нагадує: коли ви не надаєте дорогу🚑📢 спецтранспорту, а хтось потребує невідкладної допомоги, то втрачений час може коштувати життя. Кожна секунда у таких ситуаціях важлива!
📌 До відома: За ненадання переваги в русі "швидкої медичної допомоги" в 🇺🇦Україні передбачений штраф 680 гривень.
📌 За кордоном: найсуворіші штрафи передбачені в 🇲🇨Сінгапурі: там за аналогічне порушення водій повинен буде заплатити п'ять тисяч місцевих доларів - близько 137 тисяч гривень. Його також можуть посадити на півроку до в'язниці.
У 🇨🇦Канаді та 🇺🇸 Америці автомобілісти повинні притиснутися вправо і обов'язково зупинити машину, а на широких дорогах організувати "коридор" між крайньою лівою і наступної за нею смугою. У тій же 🇨🇦 Канаді та 🇮🇱 Ізраїлі водії "швидких" мають право таранити цивільний транспорт, якщо це необхідно.
У 🇩🇪Німеччині - за не надання переваги у русі "швидкій" порушники платять від 200 до 320 євро.
Фото з відкритих інформаційних джерел
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар