Рятувальники Закарпаття інформують

грудня 20 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟬 грудня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 17 виїздів, з яких два - хибні.
🔵Щодо обстановки з пожежами:
𝟭𝟵.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 20:35 надійшло повідомлення про загорання сміттєвих контейнерів під навісом за адресою: м. Ужгород, вул. Фединця. Пожежею пошкоджено крівлю навісу на площі 10 кв. м та три сміттєві контейнери. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟭𝟵.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:04 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Виноградів, вул. Ардовецька. Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 1 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.
𝟭𝟵.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 23:46 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Білківська тергромада, с. Білки. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 64 кв. м, а також частину домашнього майна. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини ДПРЧ м. Іршава.
𝟮𝟬.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 01:32 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Керецьківська тергромада, с. Керецьки, вул. Ласки. Вогнем знищено покрівлю на площі 60 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с. Довге та 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
🟢Некласифіковані надзвичайні події
𝟭𝟵.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:03 надійшло повідомлення про ДТП за участю двох легкових автомобілів: BMW 530 та Mercedes-Benz W124 на трасі Київ-Чоп поблизу с. Голубине, 751 км. Внаслідок автотрощі жінка 1964 р.н. від отриманих політравм померла. Ще двоє осіб: мешканка м. Іршава та житель Хустщини, обидвоє 1962 р.н. травмовані.
На місце ДТП залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар