Вибухотехніки поліції Закарпаття завершують розмінування деокупованих населених пунктів на Харківщині

листопада 26 / 2022

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України вибухотехніки Головного управління Національної поліції в Закарпатській області разом зі своїми колегами з інших регіонів щоденно працюють на деокупованих територіях. Вони розчищають українські землі від снарядів, які за собою залишають військові рф.

За плечима наших колег – Київщина, Чорнобильська зона відчуження та наразі, вони майже завершують свою роботу на Харківщині. Поліцейські готові до подальших завдань та працюватимуть до самої перемоги і після неї, щоб українці впевнено ступали своєю землею.

«росіяни хочуть, щоб навіть після їхніх «жестів доброї волі» у наших містах і селах залишалась смерть… Ми намагаємося бути максимально уважними, аби не пропустити жодного схованого снаряду, від якого можуть постраждати люди. Насправді ворог дуже підступний… Нещодавно ми виявили міну, яка була закопана на 2 метри в глиб під асфальтом. Емоцій багато, але ми зберігаємо «холодний розум» та просто продовжуємо робити свою роботу. Вірю, що відплата буде по совісті» - ділиться начальник відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Закарпатській області Ярослав Костів.




Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар