Рятувальники Закарпаття інформують

листопада 26 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟲 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено здійснено 𝟮𝟖 виїздів, з яких один – хибний.
🟢Щодо обстановки з пожежами
𝟮𝟱.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 02:39 надійшла інформація про пожежу в дерев’яній колибі за адресою: Хустський район, Пилипецька тергромада, с. Пилипець. Вогнем знищено дерев'яну споруду колиби на площі 150 кв.м, домашнє майно та крівлю, перекриття новобудови на площі 25 кв.м, пошкоджено 75 кв.м крівлі та перекриття новобудови. На гасіння залучались чотири одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с. Пилипець та 16-ї та 13-ї державних пожежно-рятувальних частин смт Міжгір'я та смт Воловець.
𝟮𝟱.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 07:02 –поступило повідомлення про пожежу в надвірній споруді, власник встановлюється за адресою: м. Мукачево, вул. Лавківська, б/н. Вогнем знищено покрівлю на площі 6 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟮𝟱.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 08:50 надійшло повідомлення про пожежу на балконі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Д. Галицького. Вогнем знищено газовий котел та частину домашнього майна на площі 2 кв.м. На гасіння залучались три одиниці техніки від 9-ї та 10-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟮𝟱.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:10 - надійшла зава про пожежу в дачному будинку, яка виникла 24.11.2022 за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. Стрипа. Вогнем знищено частину домашнього майна. Підрозділи ДСНС не залучались.
𝟮𝟱.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 22:45 – надійшло повідомлення про загорання бензинового генератора в підвалі житлового будинку за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Минай, вул. Ізумрудна. Пожежею знищено бензиновий генератор та пошкоджено речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород
🟡Некласифіковані надзвичайні події
𝟮𝟱.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮о 09:40 до рятувальників надійшло повідомлення від чергового приймального відділення Тячівської районної лікарні про отруєння чадним газом трьох осіб 1986, 2016 та 2012 років народження, які проживають за адресою: Тячівський район, с. Терново, вул. Робітнича. Потерпілі знаходяться в лікувальному закладі, стан середньої тяжкості. Підрозділи ДСНС не залучались.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар