Головного управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

листопада 11 / 2022
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟭𝟭 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 16 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
🔵Щодо обстановки з пожежами:
𝟭𝟬.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 07:07 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Ясінянська тергромада, с. Чорна Тиса, вул. Миру. Вогнем пошкоджено кімнату на площі 3 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня.
𝟭𝟬.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 22:18 надійшло повідомлення про загорання сміттєвого контейнера за адресою: м. Ужгород, ринок «Краснодонців». Пожежею знищено сміттєвий контейнер. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟭𝟬.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 23:35 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, м. Перечин, вул. Вульшава. Вогнем знищено надвірну споруду площею 24 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар