Головного управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

вересня 27 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟳 вересня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 19 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟲.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 11:41 пожежа в господарському приміщенні комунального підприємства за адресою: м. Мукачево, вул. Ужгородська. Пожежею знищено підшивку даху на площі 3 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟮𝟲.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 18:25 пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Горондівська територіальна громада, с. Страбичово, вул. Локоти. Пожежею пошкоджено кімнату у підвальному приміщенні на площі 20 кв.м та знищено домашнє майно, яке знаходилося всередині. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево та державного пожежно-рятувального поста с. Велика Добронь.

Некласифіковані надзвичайні події:
𝟮𝟲.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 10:27 хв. від чергового Головного управління Національної поліції до Служби порятунку надійшло повідомлення про замінування 7 навчальних закладів на території м. Ужгород. Працівниками поліції було обстежено будівлі та встановлено, що повідомлення виявилось хибним. Для забезпечення пожежної безпеки залучались аварійно-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення та відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟮𝟲.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Петрос Рахівського району втратив орієнтир місцевості та заблукав мешканець м. Київ. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено гірське пошуково-рятувальне відділення с. Лазещина (4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки).

Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації:
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про виявлення ВНП в лісовому масиві за адресою: Мукачівський район, Мукачівська територіальна громада, с. Шенборн. 26.09.2022 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено одну протипіхотну міну.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час збирання грибів у лісовому масиві поблизу с. Загаття Іршавської територіальної громади Хустського району втратила орієнтир місцевості та заблукала місцева мешканка 1943 р.н. 26.09.2022 о 13:00 вона самостійно вийшла до с. Арданово Кам’янської територіальної громади Берегівського району, стан здоров'я задовільний. Для проведення пошукових робіт залучались: гірські пошуково-рятувальні відділення м. Мукачево, м. Ужгород, м. Іршава, особовий склад 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава, лісники, правоохоронці та місцеве населення.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар