Впродовж ночі патрульні зафіксували 3 ДТП з нетверезими водіями, про одне із них детальніше (ВІДЕО)

червня 24 / 2022


Впродовж ночі патрульні зафіксували 3 ДТП з нетверезими водіями, про одне із них детальніше👇
Вчора, близько 22-ї години інспектори отримали виклик про ДТП на вулиці Гленца, в Ужгороді. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що невідомий чоловік, керуючи автівкою BMW та здійснюючи рух заднім ходом, зіткнувся із автомобілями Volkswagen та Hyundai, а тоді поїхав у невідомому напрямку.
Охоронці порядку помітили, що на одному із будинків встановлені камери відеоспостереження. Переглянувши записи з них, поліцейські встановили номерний знак автомобіля, водій якого вчинив ДТП та передали його в орієнтування.
Згодом патрульні розшукали потрібне авто та керманича. Під час спілкування охоронці порядку помітили у водія ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік зізнався, що вчинив автопригоду, а після цього дійсно вживав алкоголь.
На порушника інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю).
Загальна сума штрафів становить 38 250 гривень.
Будьте відповідальними та пам‘ятайте, що алкоголь та кермо — несумісні!

Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар