Надзвичайно сумна звістка знову сколихнула Хустщину (ФОТО)

травня 18 / 2022
Надзвичайно сумна звістка знову сколихнула Хустщину (ФОТО)

Сумна звістка, нажаль, не оминула Хустську центральну районну лікарню ім.Віцинського. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив на своїй сторінці у Фейссбук її директор Михайло Пристая.

“Сумна звістка, нажаль, не оминула нашу лікарню. Відійшли у вічність досвідчені та кваліфіковані лікарі : наша колега Юлія Огієнко та син нашого колеги, лікар-хірург Олександр Папп.

Підступна ворожа ракета вдарила по медичній частині де знаходилися лікарі та медичний персонал в яких на цій війні було єдине завдання – лікувати та рятувати життя інших.

За покликом свого серця Юлія та Олександр не змогла залишитись осторонь і з перших днів війни, вступили в ряди Хустської ТрО і після передислокації в зону бойових дій разом з батальйоном відправилась на війну рятувати життя наших хлопців. Але війна, не знає ні милосердя, ні жалю і підступно обірвала життя талановитих лікарів, які стали ангелами виконуючи свій високий обов’язок медика, захищаючи нашу країну.

Для кожного, хто знав Юлію та Олександра – це непоправна втрата. Світла пам’ять про них назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та колег. Важко знайти слова співчуття у цей скорботний час. Наш колектив розділяє біль та смуток із сім’ями наших колег. Проте світлі спогади про них, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Вічна та світла пам’ять, царство небесне нашим Героям!”, – написав директор КНП «Хустська центральна лікарня імені Віцинського О.П» М.Пристая.

Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар