На Закарпатті за добу рятувальники гасили пожежі в декількох будинках і не тільки

квітня 14 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 14 квітня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 36 виїздів, з яких два – хибні.

Щодо обстановки з пожежами:
13.04.2022 о 13:27 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Горондівська ТГ, с. Страбичово, вул. Грушевського. Пожежею знищено електролічильник та пошкоджено фасад на площі 4 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево та державного пожежно-рятувального поста с.В.Добронь.

13.04.2022 о 15:32 - пожежа в будівлі, що не експлуатується, за адресою: Ужгородський район, м. Чоп, вул. Заводська. Вогнем знищено покрівлю на площі 5 кв. м та пошкоджено перекриття на площі 10 кв м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Чоп.

13.04.2022 о 18:16 - пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Великобичківська ТГ, с. Косівська Поляна, вул. Завій. Вогнем знищено крівлю житлового будинку на площі 70 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В.Бичків та місцевої пожежної команди смт Кобилецька Поляна.

13.04.2022 о 22:45 - пожежа в квартирі за адресою: м.Ужгород, вул. Лінтура. Вогнем знищено сміття та пошкоджено обшивку балкону на площі 2 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м.Ужгород.

14.04.2022 о 00:20 - загорання металобрухту за адресою: м.Ужгород, вул. Болгарська. Пожежею пошкоджено металобрухт на площі 30 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

Ще упродовж чергової доби на території області зафіксовано 14 випадків загорання сухої трави та чагарників на відкритій території. Переважно горіло на Тячівщині (5 випадків) та Ужгородщині (4). Також по два рази палав сухостій на території Мукачівського та Берегівського районів. Ще одна аналогічна пожежа зафіксована на Хустщині.

Усього пожежами знищено 25,11 га сухої трави й чагарників.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар