П'ять пожеж на території області: Пожежники працюють на повну

березня 14 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟏 березня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟓𝟑 виїзди, із яких шість – хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟑.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 07:33 - пожежа у сміттєвому контейнері за адресою: м. Ужгород, вул. Минайська. Вогнем знищено контейнер на площі 2 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟏𝟑.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 14:25 - пожежа в навісі за адресою: Тячівський район, Буштинська ТГ, смт Буштино, вул. Головна. Вогнем знищено покрівлю на площі 16 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
𝟏𝟑.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 17:05 - пожежа в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Мукачівський район, Кольчинська ТГ, с. Верхня Визниця, вул. Миру. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 25 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟏𝟑.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 17:08 надійшла заява про загорання сухої трави та залишків кукурудзи, за адресою: Хустський район, Зарічанська ТГ, с. Заріччя, ур. Відраш. Вогнем знищено суху траву та залишки кукурудзи на площі 0,5 Га. Підрозділи ДСНС на гасіння не залучались.
𝟏𝟑.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 21:53 - пожежа в житловому будинку за адресою: Хустський район, Хустська ТГ, с. Іза, ур. Діл. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 64 кв.м, а також домашнє майно. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟏𝟒.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 03:16 - пожежа в надвірній споруді (хлів) за адресою: Хустський район, Колочавська ТГ, с. с. Колочава, вул. Дружби. Вогнем знищено покрівлю на площі 44 кв.м та 10 ц сіна. На гасіння залучались дві одиниці техніки державних пожежно-рятувальних постів сіл Колочава та с. Синевир.
Ще упродовж чергової доби на території області зафіксовано 𝟑𝟓 випадків загорання сухої трави та чагарників на відкритій території. В основному горіло на Ужгородщині (16 випадків).
Також зафіксовано 7 займань в екосистемах Мукачівського району та 6 – на Тячівщині. Ще чотири пожежі сухостою було на Берегівщині та по одній – на Рахівщині і Хустщині.
Усього пожежами знищено 59,7 га сухої трави й чагарників.
Некласифіковані надзвичайні події:
𝟏𝟑.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 14:24 до ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про виявлення тіла людини у потічку на вул. Головна, що в с. Лази Тячівської територіальної громади. Ймовірним потопельником виявився місцевий мешканець 1983 р.н. О 14:55 його тіло вилучено із води та передано правоохоронним органам. На місце події залучалось чергове відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар