Як протидіяли коронавірусу у 2021 році в Ужгороді

січня 19 / 2022


Упродовж 2021 року, на другому році пандемії через COVID-19, Ужгородська міська рада продовжувала системно підтримувати медичні заклади обласного центру Закарпаття та їхніх працівників.

Так, під час піку захворюваності навесні минулого року, в Ужгородській міській клінічній лікарні для хворих на коронавірус перепрофілювали 190 ліжок, 149 із них забезпечили кисневими концентраторами. Зокрема, за кошти міського бюджету придбали 48 концентраторів, виділили на це понад 1,7 мільйонів гривень із міського бюджету.

Додатково до коштів, які надходили з державного бюджету, для підтримки медиків надали ще 800 тисяч гривень із бюджету міста.

1 мільйон 184 тисячі гривень з міського бюджету виплатили 502 медичним працівникам, які захворіли на COVID-19 через виконання своїх професійних обов’язків.
Значну увагу міська влада приділила і вакцинації, яка стартувала навесні 2021 року – організували для цього 10 мобільних бригад, підтримували постійну роботу 12 стаціонарних пунктів щеплень, один із них, зокрема, і в приміщенні Ужгородської міської ради.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар