На Закарпатті зграї собак нападають на дітей та перехожих – захисники тварин мовчать

січня 19 / 2022

«Добрий день мешканці міста,сьогодні йдучи по вулиці Некрасова, на зустріч мені йшли двоє хлопчикі приблизно 10 і 7 років,вони ставали,озираючись назад .З заду них ішла зграя собак приблизно 15 осіб.Дивлячись на хлопчикі вони стояли як вкопані коли зграя собак проходила біля нас.
Невже власті города,не бачать ,що бродячі собаки по всьому городі ходять зграями лякаючи наших дітей.Не всі батьки мають машини,і не всі взмозі дітей супроводжувати додому дітину з школи,так як роблять на роботі.То що собаки стерілізовані,ситуацію не міняє,зграї ходять мішані з нестерелізованими.особами.Дужеби хотілось щоб діти і дорослі по городу ходили спокійно,невже треба чекати коли зграя нападе недай біг на дітину чи на дорослого» - повідомила в соціальній мережі жителька міста Виноградів.
«Тиждень тому на мою дочку напала одна з собак. Вхопила за куртку. Пощастило , що йшов чоловік і прогнав їх. На щастя нема навіть подряпин. Такі зграї збігаються кожні 3-4 місяці. Як тільки починаються брачні ігри у них. Я неодноразово виходила у 8 школу і теж відганяла їх.
Бувало , що у зграї було понад 20 собак.Не всі агресивні. Але між ними є і злі. Ніхто не звертає уваги. Поки за декілька днів вони самі не розбігаються. Не дай Бог така зграя накинеться на дитину» - повідомила інша.
«Проблема велика. Мого сина перед новим роком така вкусила біля малого базару. Тихо підійшла ззаду і за ногу. Тепер вакцинуємося від сказу протягом трьох місяців. Отже бережіть себе» - додала третя.

Ситуація з бродячими собаками в містах Закарпаття, виходить із під контролю кількість людей, які постраждали від них стрімко збільшується.

Цікаво, що за словами людей, які від них постраждали ліки від можливого зараження їм приходилося купувати за свої гроші.

Ще більш цікаво, що захисники тварин наразі мовчать.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар