Новини Закарпаття

Чорний тиждень на Закарпатті: область сколихнули трагічні новини (Фото)


Тиждень, що минає, став чорним для Закарпатської області. Впродовж кількох днів на дорогах краю трапилось чимало аварії із трагічний кінцем.

Зокрема, 11 жовтня смертельна аварія сталась у селі Кваси, що на Рахівщині. Там п’яний водій вантажівки, 58-річний місцевий мешканець, рухався вгору по гірській дорозі.



В момент руху на передній правій підніжці автомобіля стояв 43-річний односелець водія. Не втримавши рівновагу, чоловік впав на землю, потрапивши під колеса вантажівки. Від отриманих травм потерпілий помер на місці аварії.

А вже наступного дня, 12 жовтня, Закапаття облетіла новина про те, що закарпатська родина потрапила в страшну аварію біля села Майдан. В машині їхали подружжя та троє дітей. Внаслідок ДТП загинула 12-річна дитина.


Згодом виявиось, що водій Audi A4 сів за кермо п’яним. У його крові виявили 1,54 проміле алкоголю. Наслідки виявились фатальними. Його син Василько помер, а двоє інших дітей опнились у лікарні. В мережі ж опублікували фото загиблого семикласника.


Того ж вечора смертельна аварія трапилась біля села Дубрівка Ужгородського району. 18-річний мешканець Ужгорода на автомобілі Volkswagen Caddy наїхав на 51-річного жителя села Зняцево Мукачівського району, який раптово виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень велосипедист помер на місці аварії.



А 15 жовтня Закарпатську областть, та й всю Україну загалом, сколихнула новина про страшну автокатастрофу, яка сталась у селі Великі Лучки.


Автомобіль Renault зіткнувся з евакуатором, який в той момент саме чіпляв автівку, яка кількома годинами раніше на цьому ж місці потрапила в ДТП. Машина миттєво спалахнула. У палаючому авто згоріли живцем 2 хлопці та дві дівчини. Всі вони були їх одного міста.


Крім того, того ж дня, 15 жовтня, ще одна фатальна ДТП сталась у селі Нижні Ворота. Там Fiat Doblo виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажним автомобілем марки MAN. Один чоловік загинув внаслідок цієї автопригоди.





Інформує Інтернет-видання "PMG.ua"





Будьте обачними на дорозі, дотримуйтесь ПДР і не сідайте за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Перейти на сайт