Чорний тиждень на Закарпатті: область сколихнули трагічні новини (Фото)

жовтня 17 / 2021

Тиждень, що минає, став чорним для Закарпатської області. Впродовж кількох днів на дорогах краю трапилось чимало аварії із трагічний кінцем.

Зокрема, 11 жовтня смертельна аварія сталась у селі Кваси, що на Рахівщині. Там п’яний водій вантажівки, 58-річний місцевий мешканець, рухався вгору по гірській дорозі.



В момент руху на передній правій підніжці автомобіля стояв 43-річний односелець водія. Не втримавши рівновагу, чоловік впав на землю, потрапивши під колеса вантажівки. Від отриманих травм потерпілий помер на місці аварії.

А вже наступного дня, 12 жовтня, Закапаття облетіла новина про те, що закарпатська родина потрапила в страшну аварію біля села Майдан. В машині їхали подружжя та троє дітей. Внаслідок ДТП загинула 12-річна дитина.


Згодом виявиось, що водій Audi A4 сів за кермо п’яним. У його крові виявили 1,54 проміле алкоголю. Наслідки виявились фатальними. Його син Василько помер, а двоє інших дітей опнились у лікарні. В мережі ж опублікували фото загиблого семикласника.


Того ж вечора смертельна аварія трапилась біля села Дубрівка Ужгородського району. 18-річний мешканець Ужгорода на автомобілі Volkswagen Caddy наїхав на 51-річного жителя села Зняцево Мукачівського району, який раптово виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень велосипедист помер на місці аварії.



А 15 жовтня Закарпатську областть, та й всю Україну загалом, сколихнула новина про страшну автокатастрофу, яка сталась у селі Великі Лучки.


Автомобіль Renault зіткнувся з евакуатором, який в той момент саме чіпляв автівку, яка кількома годинами раніше на цьому ж місці потрапила в ДТП. Машина миттєво спалахнула. У палаючому авто згоріли живцем 2 хлопці та дві дівчини. Всі вони були їх одного міста.


Крім того, того ж дня, 15 жовтня, ще одна фатальна ДТП сталась у селі Нижні Ворота. Там Fiat Doblo виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажним автомобілем марки MAN. Один чоловік загинув внаслідок цієї автопригоди.





Інформує Інтернет-видання "PMG.ua"





Будьте обачними на дорозі, дотримуйтесь ПДР і не сідайте за кермо у стані алкогольного сп’яніння.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар