На одне око повинна бачити: жінку, яка постраждала внаслідок вибуху в горах, прооперували

вересня 16 / 2021

Один із учасників походу сьогодні розповів в у Фейсбуці про трагедію. Орест Малиш не постраждав, бо був далеко від місця вибуху.

"Ми були в горах із друзями. Нас було 10 дорослих і 2 діток наших. Розпалили вогонь на горі на місці, де раніше палили його до нас. Зварили їсти і сиділи грілись біля вогню. Дітей вклали спати", – розповів Орест.

Читайте також:
Рвонуло не одразу: вцілілий турист розповів про смертельний вибух у Карпатах


За його словами, десь за 1,5 год він ще з 2 чоловіками пішов по дрова. "У цей момент стався вибух на місці вогнища. Що саме вибухнуло ми не знаємо. 2 хлопців померли. 4 дівчат з різними опіками і рваними ранами, – розповів турист. – 1 хлопець з дрібними порізами. 3 хлопців в порядку без ран (всі були в різних сторонах за дровами). З дітьми все добре, вони буди далеко".

Дружина Ореста в найважчому стані. Сьогодні її прооперували, операція тривала 6 годин.

"Лікарі (герої!!!) склали руку з того деформованого матеріалу, який до того називався рукою. Як рука буде себе вести і чи приживеться поки неясно. На одне око повинна бачити. На інше, на жаль, вже ні… Найближчі дві доби мали б показати чи Маринка з цим всім справиться", – зазначив Орест Малиш.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар