В Ужгороді п’яний водій в’їхав в авто Tesla

серпня 21 / 2021
Ужгородські патрульні виявили нетверезого керманича, який вчинив ДТП і залишив місце події. Це трапилося вчора на одній із парковок вулиці 8 Березня.

Інспекторам надійшов виклик про ДТП. Прибувши на місце події, поліцейські виявили заявника. Чоловік розповів, що водій автомобіля Gelly рухаючись заднім ходом зіткнувся із його авто Tesla, пошкодивши задній бампер. Після цього керманич-винуватець припаркував автівку і покинув місце події.

Охоронці порядку вжили заходів і розшукали чоловіка, який вчинив ДТП. Під час перевірки документів інспектори помітили, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп‘яніння. Чоловік повідомив, що він злякався, коли здійснив зіткнення, тому пішов з місця автопригоди. Окрім того, він запевнив, що вживав алкоголь після ДТП.

Огляд на стан сп‘яніння водій пройшов на місці за допомогою Драгера. Прилад показав 1.84 проміле. Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч.4 ст.130 (Вживання особою, яка керувала автомобілем, після ДТП за її участю алкоголю), ст.124 (Вчинення ДТП), ст.122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

"Загальна сума штрафів становить 38 250 гривень", – підсумували в УПП Закарпатської області.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар